Новость из категории: Статті

Медикаменти, зарплатня лікарям – то таке; головне, щоб була наглядова рада

Глухів (та й, підозрюємо, не лише) сколихнула звістка про відмову депутатів – «опозиціонерів» навіть розглядати питання про фінансування нашої реформованої лікарні. Під загрозою опинилося постачання до неї найнеобхіднішого: ліків, медобладнання, запчастин для техніки, врешті – зарплатні для самих медиків.

Тимчасом районна влада, укомплектована, ніде правди діти, симпатиками опозиціонерів, а на деяких посадах взагалі представлена членами міськрадівської фракції «Волі народу», стурбована відсутністю – ні, не того, про що йде мова, а – Наглядової ради , з метою, як значиться у листі райради на адресу Мішеля за № 01 – 38/16 від 22 січня, та підписом голови Глухівської районної ради О. Ткаченка:
«… забезпечення прозорості, законності діяльності некомерційного підприємства «Глухівська міська лікарня», з включенням представників Глухівського району, Шалигінської та Березівської ОТГ, які є учасниками співфінансування цього закладу.»
 
Про прозорість, законність залишимо розбиратися юристам, які, мабуть, розберуться з цим якнайкраще. А ось щодо фінансування, співфінансування … Можемо нагадати шановному пану Олексію епізод з міським бюджетом-2018, який прийняли, як то кажуть, у свинячий голос – в липні, пустивши за наполяганням дружніх з вами «опозиціонерів» понад 4 мільйони гривень, призначених на капітальні видатки (а це ремонт глухівських доріг, впорядкування дворів будинків, скверів, і багато ще чого потрібного та корисного) на витрати по лікарні – ті, які мав нести саме Глухівський район, але, вибачте за каламбур, не поніс. Тож ви там щось про фінансування, співфінансування? Ну й ну!
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости