Новость из категории: Статті

Олександр БУЙКОВ ТА ЙОГО КОМАНДА: ПЕРЕМОЖЕМО З СИЛОЮ ТА ЧЕСТЮ

Олександр БУЙКОВ - успішний підприємець. Нині він балотується на посаду голови Глухівської об`єднаної територіальної громади. Разом зі своєю командою під прапорами партії «Сила і честь» , що об`єднала талановитих чесних людей з певним успішним досвідом роботи у виробничій, соціальній, управлінській сферах пропонує місту новий шлях розвитку - позбавлений корупції, кумівства та політичного протистояння.

Він йде разом із командою, щоб суттєво поліпшити життя у Глухові та навколишніх селах, що об`єднаються у громаду. Його з товаришами цікавить вирішення конкретних проблем: освітлення вулиць, запровадження ефективної системи відеоспостереження, справедливого розрахунку за паї, збільшення ефективності бюджетних витрат тощо.

Вибір Олександра зумовлений не якимись абстрактними ідеями, а є логічним продовженням його біографії, з якою і пропонуємо ознайомитися.

 

Отже, Олександр Сергійович БУЙКОВ, народився 7 червня 1984 р. у Глухові, 2001 року отримав середню освіту в ЗОШ№1, і вступив до навчання на загальнотехнічний факультет Глухівського державного педагогічного університету, де 2006 року, отримав диплом за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Трудове навчання» та здобув кваліфікацію вчителя трудового навчання (технічної праці), основ інформатики, креслення і безпеки життєдіяльності.

У виші та протягом декількох років після його закінчення активно займався спортом, сучасними танцями, громадською роботою. З 2001 по 2010 роки керував молодіжним брейк-данс колективом «Hot Unity», а протягом 2005 - 2006 років – і гуртком брейк-дансу Глухівського міського палацу культури, паралельно пройшовши курс навчання у Сумах за програмою USAID «Розвиток громадянського суспільства».

А підприємницький стаж Олександр почав напрацьовувати ще в далекому 2002 році, у сфері непродовольчої торгівлі. Його бізнесовий досвід включає і чисельні відвідини країн Євросоюзу на запрошення німецьких та голландських підприємств протягом 2006 – 2008рр., й ділове навчання: спочатку, 2013 року – в німецькому товаристві міжнародного співробітництва «GIZ» з подальшим продовженням та стажуванням в Німеччині на ARGE Konsortium NBL (Дрезден), і наступного, 2014 - Компанії «ЕФ ЕФ», ТОВ «Ресторатор Україна». Для спілкування з закордонними партнерами вивчив англійську, якою володіє на середньому рівні.

Підприємницька робота, вивчення бізнесової сфери за кордоном спонукали Олександра трансформувати набутий досвід у громадській царині, попрацювати на благо рідного Глухова. В жовтні 2015 року він обирається до складу Глухівської міської ради, де стає членом постійної комісії з питань управління житлово-комунальним господарством, транспорту, зв'язку, торгово-побутового обслуговування населення та розвитку підприємництва та іншої, при виконкомі - з питань безпеки дорожнього руху. Олександр Буйков також увійшов до дорадчого комітету з питань розробки плану дій сталого енергетичного та кліматичного розвитку Глухова.

Перебуваючи на депутатській посаді, ініціював розробку низки програм: «Безпечне місто», «Чисте місто», «Світле місто», організував акції з очищення від сміття природніх угідь, спільно з ТРК – Глухів втілив проект відеотрансляції святкових заходів «Глухів–онлайн», активно сприяв запровадженню освітлення центральної вулиці Терещенків й низки інших глухівських вулиць сучасними керованими світлодіодними світильниками.

В кінці 2018 року через політичний конфлікт у міській раді був вимушений скласти свої депутатські повноваження. Це, однак аж ніяк не притамувало його громадянську активність. Навпаки, ставши з вересня 2019 року журналістом обласного інформаційного видання «Кур’єр+ТРК Глухів», він з подвоєною енергією починає висвітлювати на його шпальтах актуальні питання благоустрою, безпеки, політичного життя міста. Все це знаходять відображення і на започаткованому ним каналі YOUTUBE.

Як можна переконатися, на свої тридцять шість років Олександр має неабиякі досягнення та досвід роботи в різноманітних сферах, - життєвий багаж, який, на нашу думку, цілком дозволяє успішно керувати глухівською громадою.

Певні, вирішенню дуже непростих питань життєдіяльності та розвитку нашого славного краю посприяють і його вміння, знання та досвід в сфері педагогіки, виховної, керівної роботи, зокрема щодо формування команди, розробки громадських і комерційних проектів, проведення перемовин, в тому числі з іноземними партнерами, професійних презентацій та цифрового розвитку.

Так що вперед, Олександр. Перемагай разом з командою «Сили і честі»!

Група підтримки

КОМАНДА ОЛЕКСАНДРА БУЙКОВА

 

 

Наша команда братиме участь у виборах міського голови та депутатів Глухівської об`єднаної територіальної громади за будь яких умов, й, у разі перемоги, працюватиме на принципових засадах:

- Ні – корупції

- Ні – кумівству

- Ні – роздутим політичним амбіціям

- За чесний, чистий, світлий та безпечний Глухів

Отже, знайомтесь:

ПАВЛИК Владислав Анатолійович – менеджер Виробничого житлового ремонтно-експлуатаційного комунального підприємства.

БЛАГОСМИСЛОВ Олександр Сергійович – доцент кафедри технологічної та професійної освіти ГНПУ ім.О.Довженка.

ЛАЗАРЕВИЧ Кристина Олександрівна – Лікар-педіатр КНП «ЦПМСД» Глухівської міської ради.

МІСАНЮК Лариса Михайлівна – волонтер.

МАТОСОВА Алла Миколаївна – вчитель-методист ЗОШ №2.

ГУРЕЦЬ Марина Миколаївна – методист Відділу освіти Глухівської міської ради.

РУБАН Олексій Михайлович – адвокат (приватна практика).

МОСКАЛЕНКО Олексій Анатолійович – директор Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центра зайнятості.

БУРНОС Ігор Іванович – юрисконсульт ТОВ «Катеринівське».

СЛІДЮК Олексій Миколайович – професійний (найтитулованіший) футболіст глухівської команди «Спартак Глухів».

РОМАНЕНКО Володимир Іванович – підприємець, волонтер.

ЛАЗАРЕВИЧ Дмитро Олексійович – екс-директор ТОВ «Глухівжитлосервис»

ЦИГИКАЛ Олена Геннадіївна – молодіжний лідер, фахівець виховного відділу ГНПУ ім.О.Довженка.

КОЗАЧЕНКОВА Людмила Василівна – член ГО «Турбота про літніх».

ШЕРУДИЛО Андрій Васильович – декан факультету початкової освіти ГНПУ ім.О.Довженка.

ВЕРТЮКОВА Інга Василівна – завідуюча дитячим відділенням КНП «Глухівська міська лікарня» Глухівської міської ради.

ВАСИЛЬЄВА Наталія Олександрівна – багатодітна мати.

МАСЛЮК Микола Іванович – пенсіонер.

БОЖОК Андрій Вікторович – начальник відділу Державної екологічної інспекції у Сумській області.

ЖУРБА Сергій Олександрович – методист відділу освіти, культури, молоді та спорту Верхньосироватської сільської ради.

СІМ ПРИЧИН, ЧОМУ МОЖНА ВІРИТИ НАМ - КОМАНДІ «СИЛИ І ЧЕСТІ»

1) Ми об’єдналися на принципі «не красти гроші з бюджету» та «не продавати свої голоси».

2) Ми готові працювати в інтересах громадськості, витрачаючи на неї кожну копійку бюджету.

3) Ми йдемо до влади не за статусом, а реалізовувати проекти, що значно підвищать якість життя в нашій глухівській громаді.

4) Ми йдемо до влади з метою покращити освіту, медицину та житлово-комунальне господарство, рятувати комунальні підприємства від пограбування, банкрутування, збитковості.

5) Ми йдемо розвивати молодь і створимо умови для її самореалізації.

6) Ми йдемо поліпшити екологічний стан і впровадити роздільне збирання сміття.

7) Ми йдемо розвивати економіку глухівської громади, за рухунок створення нових підприємств



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости