Новость из категории: Новини

Обновлена спортивна зала: подбала місцева громада

Днями у Слоуті відбулося урочисте відкриття оновленої спортивної зали місцевого НВК. Вона, як й у переважній більшості інших сіл, є головною спортивною будівлею. Тут встановили сучасні тренажери, наново оздобили стіни, переклали підлогу. Присутні на відкритті спортсмени, місцеві мешканці не жаліли добрих слів на адресу оновленого об`єкта спортивної інфраструктури та місцевої владі.

Було стільки сказано і про прекрасну залу, й комфортні світлі приміщення, і що підлога взагалі шикарна. Чи не кожний присутній вважав за обов`язок подякувати за дбання Березівській об`єднаній територіальній Громаді. Керівник її профільного відділу - освіти, молоді та спорту, у свою чергу, запевнила: так, громада зробила все можливе, щоб заняття проходили у теплій, світлій спортивній залі. На неї пішло 676 тис. грн. з місцевого бюджету. Присутні на церемонії футболісти, разом з засвідченням щирої вдячності, зауважували, що непогано було б у цих стінах проводити й заняття з футболу. Спорт №1, до речі, був серед головних чинників відкриття.

Саме в оновленому спортзалі вшанували місцеву футбольну команду, котра, як відомо, стала срібним призером районного чемпіонату. Нагороди кращим з кращих та виборені срібні медалі вручали головний футбольний керівник ФК "Велетень" Олександр ВАЙЛО та завідувач сектору культури, молоді і спорту Глухівської РДА Андрій ДАРЧЕНКО.

Разом з ними вітали гравців та представників місцевого фізкультурно – спортивного активу і посадовці Березівської ОТГ. Всі вони згадували про великі здобутки місцевих атлетів і висловлювали побажання нових перемог.
 
За інформацією соціальних мереж


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости