Новость из категории: Новини

У Глухові розпочав роботу новий ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг перебрався на нове місце. Відтепер він приймає відвідувачів за адресою : Києво – Московська, 8, де свого часу знаходилося приміщення районного відділення пенсійного фонду.

Це – одне з найзручніших місць для подібної установи: спальний район міста, зручні комунікації, низка скверів і пам'ятників: чорнобильцям, афганцям, тощо. Відкриття нового ЦНАПу було одним з пріоритетів нещодавно створеної Глухівської ОТГ на чолі з Надією ВАЙЛО. Як зазначає керівник Центру Галина СТОРОЖЕНКО: «Тут було багато роботи, але зрештою все вдалося. Ми запрацювали». Певну заслугу в цьому має і партнер глухівчан « U-LEAD з Європою». Після всього зазначеного, відповідно, виникає питання про персонал та коло повноважень Центру. Чотирнадцять його співробітників, в межах своїх функціональних обов'язків, оформлятимуть субсидії, спадщину, реєстрацію місця проживання, ФОПів, а також здійснюватимуть державну реєстрацію та вестимуть реєстр ОТГ. Має ЦНАП і віддалене робоче місце.
 
Установа прийматиме відвідувачів з 8 по 16.00, а до 17.00 – опрацьовуватиме накопичену інформацію. Центр надання адміністративних послуг переїхав, але робота над його остаточним облаштуванням продовжується. Так, за виділені з міського бюджету 800 тис. грн. здійснюється благоустрій прилеглої території, де передбачені стоянки для легковиків, інвалідних візків та велосипедів, паркова зона, нові тротуарні доріжки. Нагадаємо, що вже зараз до послуг відвідувачів Центру дитячий куточок і зона відпочинку. Виходячи з попереднього досвіду роботи, варто очікувати що протягом робочого дня сюди звертатимуться з різних питань понад ста мешканців громади.
 
Вл. інф.
 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости