Новость из категории: Спорт

20 липня з нагоди Міжнародного дня шахів відбувся святковий шаховий турнір

20 липня в актовій залі ВСП ППК ГНПУ на урочистому відкритті в.о. начальника відділу молоді та спорту Михайло Плотницький вручив подяки та подарунки ветеранам шахів Олександру Саволайнен та Володимиру Журбі, учасникам Всеукраїнської гімназіади з шахів Марії Нижник, Андрію Капець, Ігорю Сенченко, Артему Кузьменко, а також перспективним шахістам Анастасії Кельбас та Анастасії Чучвазі. В залі прозвучали слова привітання від, директора ВСП ППК ГНПУ Олександра Ребченка, досвідченого шахіста Андрія Стегно та Михайла Сегалова.

Перед початком турніру слова привітання спортсмени отримали від Олександра Кельбаса. Змагались спортсмени різного віку. Дуже захопливим і цікавим виявився сеанс одночасної гри, вісім найменших учасників грали з кандидатом в майстри спорту Ярославом Кельбасом, який здобув абсолютну перемогу. Запекла боротьба була у шахах Фішера, ІІІ місце посів Назар Панченко, ІІ – Яромир Кельбас, чемпіоном став Андрій Панченко.

Серед ветеранів ІІІ місце посів Олександр Саволайнен, ІІ – Юрій Шемшученко, перше місце виборов Михайло Сегалов. Переможці, призери та учасники нагороджені дипломами відділу молоді та спорту, подарунками та солодкими призами.
 
Відділ молоді та спорту Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости