Новость из категории: Новини

Тепло будуть економити, жорстко

У Глухові ускладнюється ситуація з теплопостачанням. Місто не може забезпечити дев’ять мільйонів гривень на придбання газу для опалення бюджетних установ та закуповувати його наперед. Тимчасом, як зазначила мер Надія ВАЙЛО на понеділковій апаратній нараді, з міського бюджету спрямували три мільйони на газ для обігріву житлових помешкань.Пільгові розцінки на нього ( а у Глухові, зазначимо це окремо, ще й не виставляють збільшених тарифів для будинків без лічильників) утримуються буквально з останніх сил.

Тож і мер, і керівник теплорайону наголосили на відповідальному ставленні споживачів до розрахунків за тепло. З цим жодним чином не повинні зволікати, і мають сплачувати належне за минулий місяць не пізніше 25 числа поточного. Якщо цього не дотримуватимуться – теплорайону не постачатимуть блакитне паливо за пільговою ціною. Н. Вайло також анонсувала період дуже жорстокої економії:
- Навіть багата Європа вважає розкішшю двадцять градусів тепла взимку у квартирах. Ми ж ставимось до енергоресурсів часто не надто економно. Тож хочу попередити, що на нас чекає період дуже жорсткої економії, і тепла в тому числі. Маємо бути готові до цього.
Окрім економії передбачено посилений контроль за боржниками. Зокрема, відповідальним особам вже дали доручення підготувати списки.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости