Новость из категории: Статті

Оригінал проти копії. Який акумулятор для ноутбука вибрати?

Необхідність заміни акумулятора в ноутбуці рано чи пізно чекає на кожного користувача портативного комп'ютера. Навіть якщо дотримуватися всіх рекомендацій щодо використання, батарея все одно з часом втрачає свою продуктивність. Справа в тому, що елементи, що перезаряджаються, мають обмежений ресурс через особливості конструкції. Тому одного разу перед користувачем постане питання щодо того, який саме варіант акумулятора вибрати: оригінал або аналог.


Як обирати акумулятор для ноутбука?

 Щоб купити нову батарею, нам потрібно знати модель ноутбука чи серійний номер. Робоча напруга є також важливим параметром. Значення повинно збігатися з батареєю, яка використовується в даний час, цю інформацію варто шукати на корпусі акумулятора. 

Ємність також є важливим фактором. Від цього залежить, наскільки довго комп'ютер працюватиме в автономному режимі. Звичайно, що вона вище, тим краще, але це не той параметр, який визначає сумісність акумулятора з нашим ноутбуком.

Обираємо оригінальний акумулятор

Може здатися, що купити оригінальний акумулятор для ноутбука – це завжди найрозумніше рішення. Звичайно, цей варіант має багато переваг. Оригінальні комплектуючі гарантують правильну роботу ноутбука, оскільки вони повністю сумісні з моделлю лептопа. Крім того, вони відрізняються високою якістю виконання та на них також поширюється гарантія. Однак у цьому варіанті є недоліки. По-перше, оригінали однозначно дорожчі за аналоги, а по-друге, може бути проблема з наявністю акумулятора. Часто замовлення оригінального товару пов'язане з довгим очікуванням його доставки. Вибираючи оригінал, ми можемо розраховувати на накопичувач з більшої ємності.

Обираємо аналог

 На сьогодні на ринку можна вибрати копію акумулятора практично для будь-якої моделі комп'ютера. Оскільки існує велика кількість виробників, що спеціалізуються на виготовленні елементів, що перезаряджаються, якість батарей теж різниться. Ось чому важливо вибирати перевірені бренди, таких як Powerplant або Extradigital. Наприклад, за посиланням тутhttps://www.aks.ua/uk/catalog/akkumulyator-dlya-noutbuka/brend-noutbuka/dell можна знайти акумулятор для ноутбуків марки Dell, які за якістю не будуть поступатися оригінальною продукцією. Безперечною перевагою аналогів є, звичайно ж, їх ціна, а також широкий вибір моделей із підвищеною ємністю. Також виробники гарантують повну сумісність продукту з моделлю ноутбука та безперебійну їхню роботу.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости