Новость из категории: Статті

Як вибрати відповідну електронну цигарку Elf Bar для вейпінгу

Чим далі, тим більше електронні цигарки замінюють куріння тютюну. Це добре, адже ці портативні пристрої набагато менше шкодять здоров'ю. Та й загалом вони зручніші, практичніші, не заважають оточуючим і їх можна запросто вейпити навіть у приміщенні.

Як вибрати відповідну електронну цигарку Elf Bar для вейпінгу

Однією з найбільш популярних марок одноразових електронних цигарок, яка відрізняється високою якістю, портативністю, зручністю та доступною ціною, є Elf Bar https://uvape.pro/ua/elf-bar. У цій статті ми розповімо, як вибрати відповідну електронну цигарку від цього бренду для вейпінгу, щоб вам було простіше орієнтуватися в асортименті.

 

Як вибрати відповідну потужність для себе

Одним із важливих параметрів при виборі електронної цигарки є потужність. Це впливає на утворення пари, збільшуючи або знижуючи інтенсивність роботи випарника. Однак найчастіше функція зміни потужності доступна лише у складних POD-системах з можливістю дозаправки або заміни картриджа. Що ж до Elf Bar, то вони мають показник потужності приблизно 15 Вт, чого більш ніж достатньо для стабільної та ефективної роботи електронки. Інтенсивність пароутворення при цьому можна регулювати за допомогою затягування – чим сильніше, тим більше пара надійде у легені.

Як визначити потрібний смак та нікотиновий рівень

Elf Bar пропонує великий вибір смаків та їх асортимент постійно розширюється. Серед найпопулярніших:

  • Banana Milk;
  • Blue Razz Lemonade;
  • Coconut Melon;
  • Grape Energy;
  • Juicy Peach;
  • Mango Peach Watermelon;
  • Kiwi Passion Fruit Guava;
  • Pink Lemonade;
  • Sour Apple;
  • Strawberry Ice тощо.

Кожен з них має насичений смак і аромат, тому не можна сказати, що якийсь кращий, а якийсь – гірший. Спробуйте все та обирайте улюблений!

Щодо міцності Elf Bar, то вона однакова для всіх моделей – 50 мг/мл (5%). Це оптимальний нікотиновий рівень для зручного вейпінгу людей з різною потребою у вживанні нікотину.

Огляд різних моделей Elf Bar

Elf Bar випускає кілька лінійок одноразових електронних цигарок, що відрізняються один від одного за дизайном, розмаїттям смаків і іноді пароутворенням. Розглянемо деякі з них:

  • Elf Bar 600.

Модель Elf Bar 600 є однією з найпопулярніших та найдоступніших. Вона оснащена вбудованим акумулятором на 500 мАг і має місткість 2 мл рідини. Асортимент уподобань близький до класичного. Ідеальний варіант для тих, хто вейпить небагато і не часто.

  • Elf Bar 1500.

Найпоширеніший тип Elf Bar. Максимальна кількість затяжок дозволить використовувати пристрій тиждень і більше навіть людям, які вейплять досить багато. Акумулятора в 850 мАч з лишком вистачає, щоб цигарка повністю вичерпалася. Кількість тяг еквівалентна 4-5 пачкам цигарок.

  • Elf Bar 5000.

Модель Elf Bar 5000 відмінно підходить для тих, хто вейпить багато та смачно. Вона має злегка збільшений габарит, щоб вмістити ємний акумулятор і 13 мл рідини. Рекомендується купувати тільки тим людям, які пробували конкретний аромат цигарки раніше і впевнені, що його куритимуть, адже 5000 затяжок може вистачити на цілий місяць.А ви ж не хочете місяць парити електронку, смак якої вам не приносить задоволення?

Це далеко не всі моделі Elf Bar. Асортимент постійно розширюється та змінюється, тому стежте за новинками! А робити це краще в інтернет-магазині UVAPE.

Як перевірити справжність продукту

Як і багато інших популярних марок електронних цигарок, Elf Bar схильні до підробок. Вся «свай» абсолютно непридатна для використання. У кращому випадку ви зробите кілька затяжок, після чого побачите ті самі три короткі світлові сигнали. У гіршому – наразите своє здоров'я на небезпеку.

Щоб уникнути підробок, рекомендується купувати продукцію лише в офіційних дистриб'юторів, таких як UVAPE. Також слід перевіряти упаковку на предмет відмітних знаків, якісного друку, а сама цигарка має бути акуратно запаяна у щільну поліетиленову упаковку. Не забудьте перевіряти коди на автентичність на офіційному сайті виробника.

Заходьте до UVAPE і купуйте тільки оригінальні та якісні Elf Bar за дуже вигідною ціною. 5% вартості кожного товару ми відправляємо на потреби ЗСУ, тому так ви не зайвий раз допоможете нашим хлопцям у боротьбі з агресором.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости