Новость из категории: Статті

Шановні Друзі, пам’ятайте, ДЕПУТАТ – СЛУГА НАРОДУ!

Я, ШЕВЧЕНКО ДМИТРО СТАНІСЛАВОВИЧ, народився в смт. Свеса, в команді Президента України ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО, команді чесних і порядних людей, які йдуть на вибори, щоб підтримати курс Глави держави й добитися кардинальних і рішучих змін у країні. Стара система влади, система корупції, брехні та свавілля, не хоче й не здатна змінитися. Президенту потрібна надійна підтримка у Верховній Раді, щоб зміни стали справжніми і їхній позитивний результат відчув на собі кожен українець. Саме сьогодні, ми на порозі третього туру виборів Президента, Україні вкрай необхідна наша підтримка і перемога у створенні більшості у Верховній Раді.

Ця виборча кампанія народних депутатів України проходить дуже стрімко, а депутатський мандат виборює велика кількість претендентів. Розумію, що виборцям нелегко розібратись з кандидатами, які бажають стати народними обранцями. Особливо складно відрізнити клонів від справжніх «СЛУГ НАРОДУ». Таких брудних виборів я не пам’ятаю в історії України. Тому прошу звернути увагу коли будете тримати бюлетень, що там є мій повний тезка, але родом з іншого регіону, не наш, чужий. Це як треба триматись за мандат, щоб витрачати шалені кошти в окрузі саме перед виборами, а не піклуватись про людей на протязі п’яти років. Усім нам вже набридло слухати «казки» про покращення життя. Насправді, більшість з депутатів, після виборів навіть не з’являються у своєму окрузі, а згадує про нього тільки перед виборами. Я глибоко переконаний, що єдиною надією на розвиток країни є укріплення демократичних принципів життя громади та кожного окремого громадянина, а також можливість їх впливу на владу. Депутат - це представник, в одномандатному виборчому окрузі — представник громади, тобто конкретної групи людей, що проживають на відповідній території, та які свого часу йому повірили і за нього голосували.
 
Якщо так, то основним завданням депутата має стати представництво інтересів громади того округу, від якого він обирався. Моя основна задача, стати міцним містком між звичайними людьми і Президентом! Депутат має відчувати відповідальність перед виборцями. Він повинен знати, що у разі невиконання ним своїх передвиборчих обіцянок, він буде зобов’язаний відповідати перед громадою, перед людьми, завдяки яким він опинився у Верховній Раді. У зв’язку з цим, усвідомлюючи усю складність поставленого перед собою завдання, планую на законодавчому рівні надати можливість громаді право відкликання депутата у разі невиконання ним своїх функцій і підтримати Законопроєкт Президента про зняття недоторканості.
Саме зараз, ми повинні об’єднатись і перемогти стару корумповану систему!
ЗЕ! МЛЯКИ! Переможемо їх разом!
 
Розміщено на правах політичної реклами


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости