Новость из категории: Новини

Здійснено перевірку виконання карантинних заходів, та упередження щодо протидії шахрайств пов’язаних з коронавірусом.

Глухівськими правоохоронцями було здійснено інформування населення щодо електронних листів, в яких пропонують терміново придбати ліки або вакцини, в тому числі – й від коронавірусу та контроль за виконанням заходів пов`язаних з запобіганням поширенню COVID — 19. Поліцейськими наголошено на тому, що на державному рівні прийнято відповідні рішення про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення режиму карантину.

Стаття 44КУпАП передбачає накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. З власниками торгівельних закладів і транспортних підприємств проводиться роз’яснювальна робота про важливість дотримання правил карантину. Нагадаємо, що для запобігання поширенню коронавірусної інфекції поліція контролює дотриманням обмежень, встановлених Кабінетом міністрів України.
 
Зокрема, йдеться про заборону роботи визначених законом суб’єктів господарювання, в яких передбачено приймання відвідувачів. Крім цього, працівники поліції перевіряють транспортні засоби та притягують до адмінвідповідальності водіїв, які здійснюють перевезення пасажирів понад встановлену норму, та виконують міжміські перевезення. Жителі міста з порозумінням ставляться до карантинних заходів. Будемо сподіватися, що така ситуація не триватиме довго і скоро ми повернемося до звичного ритму життя. Не допускайте паніки та стежте за оновленнями офіційних джерел інформації!
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости