Новость из категории: Статті

Роман Горобко: «Наша команда є єдиною реальною політичною силою, яка здатна об’єднати глухівчан»

Не давати порожніх обіцянок, не працювати в півсили, цінувати людей — саме цими принципами керується Роман Горобко, кандидат в депутати Глухівської міської та Сумської обласної рад від партії «Слуга народа» в своїй діяльності. За його словами, політсилу представлятимуть досвідчені професіонали, які добре знають проблеми територіальної громади і мають дієві стратегії, як їх розв’язати.

\

«Я - корінний глухівчанин, усе своє життя прожив в місті Глухові, знаю і усвідомлюю його надзвичайно важливе стратегічне значення на кордоні нашої держави. Мені небайдужі проблеми міста і його мешканців. Роками спостерігаючи за хаосом і безладом, який відбувався у нашому місті, коли руками недолугих «керівників» під впливом безвідповідальних чиновників вищих рангів методично та послідовно нищилась економіка, соціальна та культурна сфери нашого міста, я прийняв усвідомлене рішення зробити усе можливе, щоб змінити життя Глухова на краще.

Я вирішив долучитися до команди, яка йде на вибори від партії «Слуга народу», оскільки саме в ній зібралися люди з ініціативою, з реальним баченням перспектив розвитку рідного міста, з чітким планом дій, а не зі
звичним набором порожніх обіцянок. Нова політична сила, яку я маю честь представляти, складається з людей розумних, працьовитих, успішних і самодостатніх, людей, яким не потрібно ляльководство від «старих-нових» політиків.

Нашим оппонентам вигідно розділяти місто на «своїх-чужих», вішаючи ярлики запроданців та маріонеток. Проте ми є незалежними від будь-кого, ми не тримаємося за посади, яких можуть позбавити у разі програшу, ми не боїмося втратити доступ до бюджетних коштів, якщо не переможемо. Нас не купували та не заманювали пропозиціями вигідних коаліцій!

Наша команда є єдиною реальною політичною силою, яка здатна об’єднати глухівчан, що втомилися спостерігати безкінечні суперечки за владу і з’ясовування стосунків у той час, коли за політичними і особистими амбіціями без уваги залишаються нагальні проблеми міста. Ми зможемо спрямувати спільні зусилля для розвитку Глухова, зважаючи і враховуючи думку кожного містянина. Для цього у нас є досвід, розум, ініціативність, комунікативні можливості і конкретний план дій.

Ми, наразі є свідками унікального історичного моменту, коли громадам будуть надані реальні економічні засоби для власного розвитку. Не скористатися цією можливістю, чи віддати її «експериментаторам» від влади, людям, які перебуваючи роками на керівних посадах, не змогли нічого зробити для міста, є злочином перед нашими дітьми, яким ми маємо залишити процвітаючий Глухів."

Дос`є:Горобко Роман Ярославович, кандидат в депутати Глухівської міської ради від партії «Слуга народа» по 4-му округу (с.Сліпород, КЗ "глухівська центральна районна бібліотека, НВК №4, НВК №5, Глухівський агротехнічний інститут ім. С.А. Ковпака СНАУ, ЗОШ №2) та кандидат в депутати Сумської обласної ради по 5-му округ під номером №6

Народився:18 липня 1973 року, місто Глухів.
Громадянство: Громадянин України.
Освіта: вища, Глухівський державний педагогічний університет; Харківська національна юридична академія; Сумський державний університет.
Місце роботи: З 1995 року по теперішній час працює в митних органах України.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости