Новина з категорії: Статті

Чому у місті не вивозились побутові відходи?

До "Кур'єра" звернулися місцеві жителі по вул. Києво-Московській з проханням розібратись у проблемі, яка склалася з вивозом сміття та стосується не тільки окремих вулиць, а й усього міста.

Дійсно, вже майже тиждень з мусорних баків та контейнерів не вивозиться сміття, вони стоять переповнені, а мешканцям багатоповерхових будинків нічого не залишається, як складати відходи на землю. Через спеку з цих контейнерів з'являється неприємний запах, пакети розривають безпритульні тварини, розводиться антисанітарія.

Після депутатської сесії першим до кого ми звернулися - депутат та начальник ЖКЦ Владислав Павлик, який зауважив, що ввірене йому підприємство не займається вивозом контейнерного сміття ТПВ в Глухові, але до нього звернувся керівник "Зеленбуду" Дмитро Хоруженко з проханням надати підприємству "Зеленбуд", яке відповідає за вивіз та утилізацію ТПВ в місті контейнеровоз в аренду тому, що у них раптово вийшла з ладу ця техніка.

"Отже, щоб вирішити цю проблему та допомогти нашому місту комунальним підприємством ЖКЦ було надано "Зеленбуду" контейнеровоз в аренду строком на 1 місяць. Щоб наше місто було чистим та доглянутим ми для цього докладаємо всіх зусиль та завжди готові підставити своє плече, якщо це потрібно" - підсумував начальник ЖКЦ.

Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини